skābais krējums
Foto: Shutterstock
Ticams, ka latvietim parastajam skābais krējums ir mīļš un iecienīts piena produkts, kas tiek izlietots, gardi apēdot vai nepaspējot sabojāties. Tomēr, ja nu gadījies, ka skābā krējuma daudz (vai pagatavots par daudz kādas mērces), – vai to var saldēt, lai pēcāk atlaidinātu izmantošanai?

Atbildi uz šo jautājumu sniedz virtuves lietu speciālisti no vietnes "Better Homes&Gardens". Īsā atbilde – jā, skābo krējumu drīkst saldēt! Taču ir daži "bet", ko vērts ņemt vērā, viens no tiem – pēc atkušanas krietni mainīsies krējuma konsistence. Bet nu visu pēc kārtas!

Labākais veids, kā saldēt skābo krējumu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!