Dārzeņi visai pamatoti ir viens no veselīga uztura stūrakmeņiem, tomēr vairumam cilvēku to patēriņš ikdienā ir krietni mazs. Nereti dārzeņi asociējas ar pliekanu, bezgaršīgu uzturu – šī stigma ir jāmaina, jo dārzeņi ir aromātiski, gardi, sātīgi un uzturvielām bagāti, ja tie ir pareizi pagatavoti!
Lai mudinātu cilvēkus pamēģināt jaunas garšas un dažādot ēdienkarti, nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls "Elvi" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni piedāvā dažus vienkārši īstenojamus padomus par dārzeņu pagatavošanu, lai vislabāk atraisītu dārzeņa vērtīgākās garšas un aromātu nianses.
Labākie dārzeņu draugi – timiāns un rozmarīns!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit