Mellenes, kazenes, avenes un zemenes
Augstāk minētās ogas vienmēr, vienmēr jāuzglabā ledusskapī. Turklāt nemazgātas, pirmreizējos traukos, tās nepārliekot citos, lai lieki netraumētu trauslās ogas. Istabas temperatūrā ogas diez ko ilgi neizdzīvos. Ja obligāti jāpārliek, tad vislabākais variants būs bļoda, kas apklāta ar pārtikas plēvi. Šādi uzglabātas ogas saglabāsies svaigas pat 10 dienas. Protams, ja zini, ka ogas tik drīz visas nenotiesāsi, tad "iekonservē" tās sasaldējot (pirms tam izlasot bojātās, nomazgājot un nosusinot).
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit