pica fast food vīrietis
Foto: Shutterstock
Bagātīga un liela pica ar saldenu tomātu mērci, sieru, salami ripuļiem un citiem labumiem ir īstens nedēļas nogales ēdiens. Tikko cepta pica ir debešķīgi garda – gan pašu cepta, gan no picērijas pasūtīta. Bet ja paliek pāri kāds gabaliņš, kas nākamajā rītā, pēc izņemšanas no ledusskapja, vairs nešķiet tik apetelīgs – kā to pareizi uzsildīt?

Ir vairāki paņēmieni, kā šo darbiņu paveikt un nelaist pietiekami labus vakardienas picas atlikumus zudumā (tajās retajās reizēs, kad tas brīnumainā kārtā notiek). Lūk, kulinārās vietnes "All Recipes" padomi, kā uzsildīt picu krāsnī, uz pannas, mikroviļņu krāsnī un pat karstā gaisa katlā jeb "air fryer".

Kā uzsildīt picu cepeškrāsnī

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!