Pavasaris atspēries pilnā sparā un ne vienā vien pagalmā jau tagad vilinoši var sasmaržot iekurināta grila un tikko ceptas gaļas aromātu. Nebūs pārsteigums, ja kāds grilēšanas entuziasts pateiks, ka visgardāk ir gaļu iemarinēt pašam, izvēloties tieši tādas sastāvdaļas, kas paša gaumei visvairāk tīk. Taču pirmais solis ir krietni svarīgāks – izcili labas gaļas izvēle. Šoreiz gaļas meistars un "Piebalgas kūpinātavas" saimnieks Rihards Eniks skaidro, kam jāpievērš uzmanība, izvēloties un iegādājoties cūkgaļu dažādās formās.
"Ne visa cūkgaļa tiek audzēta, barota vai apstrādāta vienādi, un vislabākās kvalitātes gaļas atrašana var būt grūts uzdevums. Šeit būs mani galvenie padomi, kas jāņem vērā, pērkot cūkgaļu!
Kā nopirkt vislabāko cūkgaļu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit