banāni
Šī ir virtuves gudrība, par kuras ieviešanu savā ikdienā pēcāk varēsi teikt paldies un pasist sev uz pleca. Kāpēc? Jo tie, kuriem saldētavā vienmēr ir kāds sasaldēts banāns, var tikt pie pašgatavota saldējuma pāris minūšu laikā! Bet nu par visu pēc kārtas – kā vislabāk sasaldēt banānus, lai vienmēr pa rokai kāds auglis?

No banāna pagatavotu saldējumu kulināro tendenču pasaulē jau zina vairākus gadus. To mēdz dēvēt par "nice cream", jo sasaldēts banāns pēc sablendēšanas kļūst ļoti krēmīgs un apetītlīgs. Taču, lai to nodrošinātu, ir daži knifiņi, kas jāievēro, lai saldēti banāni nesaliptu vienā lielā masā. Kā to vislabāk paveikt, iesaka vietnes "Allrecipes" eksperti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!