Ar padomu dalās titulētais maiznieks un maizes pavārgrāmatu autors Martins Filips (Martin Philip) no "King Arthur" beķereju franšīzes ASV. Kā Filips norāda, arī viņš agrāk mēdzis nosegt trauku ar dvielīti, jo tā darījusi viņa mamma, taču šī kļūme var atspēlēties mīklas nerūgšanā un maizes gaisīgumā. Kāpēc to nedarīt?
Konditorejā, gatavojot rauga mīklu, pirmās uzraudzēšanas mērķis ir aktīva fermentācija. Lai to panāktu, beķeri rūpīgi nomēra raugu, izšķīdina to noteiktā ūdens vai piena temperatūrā un pat mūsdienās aizraujas ar mīklas temperatūras mērīšanu. Tas viss palīdz rauga mīklai fermentēties vienmērīgi, uzrūgt pakāpeniski un dubultoties apjomos, lai iegūtu perfektus kukulīšus un maizītes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit