Zivis ikdienā nepelnīti aizmirstam – ēdam pārāk reti, jo liekas sarežģīti tās tīrīt un gatavot. Tomēr veikalu piedāvājums šobrīd ir gana plašs, tāpēc arī iesācējam ir iespēja tikt pie jau izķidāta filejas gabaliņa – kā svaiga, tā saldēta. Tā kā bieži vien saldēta zivs ir ērtāk uzglabājama, jo nav jāuztraucas, ka tā sabojāsies, šoreiz viesīsim skaidrību, kas jāņem vērā, lai to veiksmīgi pagatavotu. Nevienam taču nepatīk ūdeņaina un līdz galam neizcepta zivs.
Vai saldēta zivs obligāti jāatlaidina? Ko dos tas, ka pirms gatavošanas zivi noskalosi un nosusināsi? Skaidrību vieš virtuves eksperti no vietnes "Allrecipes.com".
Liesākas zivis droši sāc gatavot bez atlaidināšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit