Ūdens kvalitāte
Kafiju bez ūdens nepagatavosi, tāpēc ir ļoti būtiski pievērst uzmanību tā kvalitātei. Kā norāda "EatingWell" eksperti, īsti kafijas mīlētāji mēdz izmantot veikalos iegādātu ūdeni vai lieto speciālus filtrus virtuves ūdenskrānam, lai iegūtu vēlamo ūdens kvalitāti. Kafijai nederēs mīksts vai destilēts ūdens, jo dažādi ūdenī esošie minerāli ir ļoti būtiski, lai kafija izdotos laba. Tāpat atceries regulāri mainīt ūdeni kafijas automātā, kā arī neizmantot ūdeni, kas tējkannā nostāvējis nedēļu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit