Valsts svētku dienā, gluži tāpat kā ar citiem gadskārtu godiem, allaž aktualizējas pīrāgu jautājums. Tāpēc no "pūra lādes" izvilkām un izķidājām rakstu, kurā reiz trīs pieredzes bagātas latviešu saimniece atklāja izcilas speķa pīrāgu mīklas un pildījuma noslēpumus. Šoreiz padalīsimies ar pildījumu iespējām! Lai gardi svētki!
Pievieno rīvētu sieru ar zaļumiem vai sautētus kāpostus
Beverīnas novada "Vīnkalnu" saimniece, televīzijas šova "Īstās latvju saimnieces" uzvarētāja un latvisko gudrību pazinēja Zanda Žentiņa savulaik "Tasty" lasītājiem stāstīja: "Mums speķa pīrādziņi šķiet tik pierasti, ka īsti tos nenovērtējam, taču tiem visā pasaulē nav analogu."
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit