Īsts gardēdis ne tikai ļaujas gardiem ēdieniem, bet arī pats izmēģina produktus ar drosmīgiem nosaukumiem – melno olīvu tapenāde, siers "Halloumi", turku zirņi vai arī kuskuss. "Rimi" veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis aicina ļauties un eksperimentēt ar jauniem produktiem.
Izmēģiniet paši un iesakiet arī citiem!
Zaļie salāti ar grilētu sieru un melno olīvu tapenādi
Ļaujies gardēža eksperimentiem un izmēģini salātus ar melno olīvu tapenādi - mērci, kuru gatavo no olīvām, ķiplokiem, bazilika un anšoviem.
Jūras karūsa ar kuskusa pildījumu
Ātra, garšīga un interesanta ideja vakariņām - cepeškrāsnī cepta jūras karūsa ar kuskusa pildījumu.
Citronu biskvīta torte ar iebiezināto pienu
Gardēži novērtēs šo vienkārši pagatavojamo citrona biskvītu torti ar vārītu iebiezināto pienu un avenēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit