Kā viegli pagatavot truša gaļu? Trīs veselīgas receptes (3)
Tasty
Truša gaļa ir veselīga alternatīva ierastajai cūkgaļai, turklāt tā ir viena no vērtīgākajām mājlopu gaļām – satur daudz proteīna, bet maz tauku, turklāt to iespējams viegli un ātri pagatavot. Tāpēc "Rimi" veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis šoreiz sagatavojis trīs idejas receptēm, kā viegli pagatavot truša gaļu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit