Gatavojoties Lieldienām, veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis ciemos uz savu virtuvi aicināja trīs sabiedrībā zināmus cilvēkus, lai noskaidrotu kādas ir viņu iecienītākās Lieldienu receptes. TV dīva Ketija Šēnberga pavasara saulgriežos iecienījusi kraukšķīgus olu mafinus, dziedātājs Roberto Meloni galdā ceļ itāļu tradicionālo sāļo Lieldienu pīrāgu, savukārt TV raidījumu režisore Žaklīna Cinovska savus tuvos pārsteidz ar krāsainām un oriģinālām svētku uzkodām.
Kraukšķīgās olu maizītes mafinu formiņās
Sāļais Lieldienu pīrāgs - Roberto Meloni ģimenes tradīcija
Lieldienu olu 'cālīšu' un 'zaķīšu' uzkodas
Maizes 'mājiņas' ar dārzeņiem Lieldienu uzkodu galdam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit