aukstā zupa gaspačo
Foto: Shutterstock
Reta ir saimniece Latvijā, kura vasaras gatavošanas sezonu neatklāj tieši ar auksto zupu. Katrās mājās to gatavo un bauda nedaudz savādāk: vienviet sātīgo versiju ar vārīto desu, citur – ar kartupeļiem un redīsiem. Bet jebkurā gadījumā nemainīgas paliek pamatsastāvdaļas – vārītas bietes, gurķis, lociņi un dilles.

Šoreiz piedāvājam paskatīties uz auksto zupu nedaudz citādām acīm un varbūt atrast kādu ideju savas personiskās klasiskās receptes uzlabošanai vai varbūt – pavisam jaunas aukstās zupas versijas pagatavošanai!

Andalūzijas gaspačo recepte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!