Foto: Shutterstock
Brīvdienās viens no jaukākajiem veidiem, kā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, nenoliedzami, ir nodoties kopīgām kulinārām baudām. Saulaina un silta diena, vēsa limonāde, auksts alus, svaiga gaļa, zivtiņas un dārzeņi – un grilēšana var sākties!

Atceries parūpēties arī par gardām mērcēm un marinādēm, jo tieši tās gatavoto ēdienu padarīs īpaši gardu un oriģinālu. Piedevās var pasniegt svaigus salātus ar kraukšķīgiem dārzeņiem, nebaidoties eksperimentēt ar produktiem. Salātiem labāk būtu izmantot vieglākas konsistences mērces, kas pagatavotas no eļļas, etiķa vai bezpiedevu jogurta, – majonēzi atstāsim citai reizei (aukstākam laikam)!

Liellopa iesmi ar japāņu salātiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!