Izvēlies kādu no 13 dažādajām receptēm un brīvdienās vai kādā brīvākā darba dienas vakarā palutini sevi un savus draugus un ģimeni – viņi noteikti spēs novērtēt tavas pūles.
Zemeņu gaspačo
Pavisam neparasta aukstā zupa, kurai saknes meklējamas Spānijas virtuvē.
Zemeņu un olu krēma tarte
Karaliskā zemeņu tarte, kas pildīta ar aromātisku vaniļas un olu krēmu rotās jebkuru svinību galdu. Olu krēma recepti pildījumam atradīsi šeit.
Zemeņu-mandeļu rulete
Grēcīgi garda un vasarīga - tāda ir šī rulete.
Zemeņu tiramisu kūka bez cepšanas
"Padalos ar savu mīļāko un ēdāju slavētāko deserta recepti - zemeņu tiramisu kūku! Tā nav ne jācep, ne jāvāra, ne jāizmanto kādas virtuves iekārtas, tikai nazis un bļoda!" Tasty.lv raksta receptes autore Annija Erdmane.
Rīsu pudiņa krēms ar zemeņu kompotu
Rīsu pudiņa krēms ar nedaudz neierastu, viegli grādīgu zemeņu kompotu būs interesants deserts vasarīgā pēcpusdienā. Izmēģini un novērtē!
Baltās šokolādes fondī ar zemenēm
Baltās šokolādes fondī ir īsteni saviesīgs ēdiens - pagatavo to siltā vasaras vakarā un izbaudi, kopā ar draudzenēm vai bērniem sēžot uz terases vai dārzā, klausoties putnu treļļos!
Zemeņu spociņi
Lieliski piemērots un gards deserts bērnu ballītei!
Zemeņu uzputenis
Šis deserts ir pavisam viegls un gaisīgs - vari izmantot svaigas vai saldētas zemenes, lai zemeņu aromātu ienestu arī ziemas mēnešos.
Rabarberu un zemeņu dzēriens
Viegls vasaras dzēriens, kas garšos gan lieliem, gan maziem.
Panna cotta ar zemeņu sīrupu
Krēmīgā panna cotta kombinācijā ar aromātisko zemeņu sīrupu būs piemērots deserts svinīgai vasaras maltītei.
Panna cotta ar zemenēm un vīnogu ledu
Garda deserta recepte no ekskluzīvā gaisa restorāna "Dinner in the Sky" Viļņas ēdienkartes.
Svaigēdāju siera kūka
Tiešām varu ieteikt – sanāk fantastiska kūka! Grēcīga, jo ir trekna, un daudz ēst nevajadzētu… ja spējat apēst TIKAI vienu gabaliņu…
Tiramisu ar zemenēm, banāniem un šokolādi
"Šī ir mana mīļākā recepte, pirmo reizi tiramisu ar zemenēm un banāniem pagaršoju kādā Milānas restorānā un pašai izdevies atkārtot šo recepti vēl labāk (bet pašpikojot recepti no slavenās Lindas Douzeras un viņas pavārgrāmatas "Italy. The Food and The Lifestyle"). Jaunajā gadā šis ir mūsu kuplās saimes mīļākais deserts, kas tiek apēsts vēl pirms pusnakts, jo ne tikai mazie, bet arī pieaugušie nevar nociesties. Gatavoju vienmēr divas veidnes, lai pietiek pa gabaliņam vismaz 20 cilvēkiem," stāsta Karīna Oborune, atsūtot savu ideālā tiramisu recepti.