Līgo svētkus gaidot - sešas lieliskas mazsālīto gurķu receptes (1)
Tasty
Klāt jūnija otrā puse, Jāņu svētki tepat aiz stūra. Lai gan saulīte vēl īsti mūs nelutina, tomēr tirgū sāk parādīties mazie gurķīši - īstais laiks pagatavot mājas mazsālītos gurķīšus! Tradicionāla piedeva gaļas ēdieniem, bet tikpat labi garšo vieni paši, tikko "izzvejoti" no burkas. Piedāvājam sešas receptes dažādām gaumēm, lai tavi pirmie šīs vasaras gurķi izdotos nevainojami kraukšķīgi un aromātiski.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit