Foto: Shutterstock
Tuvojas vasaras nozīmīgākie svētki, kuri nav iedomājami bez alus baudīšanas. Ja šogad esi namatēvs vai namamāte un gaidi viesus, varbūt šogad ir vērts ieguldīt nedaudz laika un sagatavot gardas un oriģinālas uzkodas?

"Lielvārdes alus" un pieci no labākajiem Latvijas šefpavāriem piedāvā īpašas receptes uzkodām pie norasojuša alus kausa.

“Lielvādes alus” brūvēšanas pamatā ir gadsimtiem senas un daudzu meistaru pilnveidotas receptes 17.gadsimta alus darīšanas tradīcijas Latvijā. Pie vieglākām uzkodām izvēlies “Lielvārdes Gaišo” - augstākās kvalitātes eila veida alu ar izteiksmīgu aromātu un bagātīgu garšu. “Lielvārdes alus” netiek pasterizēts, tāpēc tad ir salīdzinoši īss uzglabāšanas laiks. Gaišā alus garšā ie jūtams viegls saldums, īpašs augļu aromāts un apiņu rūgtums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!