"Lielvārdes alus" un pieci no labākajiem Latvijas šefpavāriem piedāvā īpašas receptes uzkodām pie norasojuša alus kausa.
“Lielvādes alus” brūvēšanas pamatā ir gadsimtiem senas un daudzu meistaru pilnveidotas receptes 17.gadsimta alus darīšanas tradīcijas Latvijā. Pie vieglākām uzkodām izvēlies “Lielvārdes Gaišo” - augstākās kvalitātes eila veida alu ar izteiksmīgu aromātu un bagātīgu garšu. “Lielvārdes alus” netiek pasterizēts, tāpēc tad ir salīdzinoši īss uzglabāšanas laiks. Gaišā alus garšā ie jūtams viegls saldums, īpašs augļu aromāts un apiņu rūgtums.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit