Noreibt no garšas jeb 'Negrādīgi' ēdieni, kuru pagatavošanā alkoholam ir sava loma
Tasty
Piedāvājam piecas interesantas receptes uzkodām un otrajiem ēdieniem, un katrā no tiem atradīsiet kādu alkoholisko dzērienu - gan stiprāku, gan vājāku. Šos ēdienus gan droši uzturā var lietot šoferīši un jaunās māmiņas, jo gatavošanas procesā alkohols iztvaiko, ēdienā atstājot vien oriģinālas garšas nianses un patīkamu aromātu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit