Sevišs ar tekilu
Sevišs (ceviche) ir Dienvidamerikā dzimis ēdiens, ar kuru parasti apzīmē jēlu marinētu zivi vai jūras veltes un kuru pasniedz kā priekšēdienu.
Brie siera sainīši ar alu
Interesanta recepte ar gatavo kārtaino mīklu, kas derēs arī veģetāriešiem.
Ribiņas viskija marinādē
Lieliska gaļas marinādes recepte viskija mīļotājiem.
Gaļas iesmiņi ar žāvētiem augļiem un brendiju
Neparasts, bet ne mazāk gards veids, kā marinēt gaļu.
Pasta ar lasi un degvīnu
Interesanta recepte itāļu virtuves mīļotājiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit