Kā izvēlēties gatavākos persikus? Trīs gardas persiku receptes
Tasty
Persiki un nektarīni uz mūsu galdiem nonāk no dienvidu saulainajiem dārziem, jo Latvijas platuma grādos vasaras ir par īsu un aukstu, lai šis sulīgais un saldais auglis paspētu sasniegt savu gatavību. Neatkarīgi no tā, vai persikus augļus iegādājies tirgū vai lielveikalā, ir svarīgi saprast, vai izvēle ir īstā un izvēlētais sarkanvaidzis būs tik sulīgs un salds, kā esi iztēlojies?
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit