Foto: Shutterstock
Katram dzīvē var pienākt brīdis, kad īstermiņā vai ilgākā laika posmā jāpiedomā pie ekonomiskas maltīšu gatavošanas. Tomēr ne vienmēr plānāks maciņš nozīmē, ka ēdienam jākļūst bezgaršīgam un neveselīgam. "Huffington Post" apkopojis ieteikumus, kurus ievērojot, maltītes iekļausies arī "visspiedīgākajā budžetā", tomēr neupurējot garšu un vizuālo pievilcīgumu.

1. Draudzējies ar čili - ja esi pikantu ēdienu cienītājs, tad čili atsvaidzinās visvienkāršākās maltītes garšu un piedos ēdienam īpašu raksturu. Vari nopirkt čili pākstis vairumā, tās sasaldēt un paņemt no saldētavas tik, cik tobrīd nepieciešams.

2. Nepārvērtē apetīti - vienmēr ir neliels kārdinājums, pagatavot nedaudz vairāk ēdiena, kā tobrīd nepieciešams. Ja vien neplāno daļu no tā sasaldēt vai uzsildīt, tad pieturies pie konkrēta porciju izmēra. Tad ēdiens nebūs jāizmet, ja paliks neapēsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!