Jēra gaļu jāuzglabā ledusskapī tā, lai tā nenonāktu tiešā saskarē ar gatavo pārtiku vai tiem produktiem, kas pirms ēšanas netiks termiski apstrādāti. Jēra gaļa ir piemērota saldēšanai – mazākos gabalus saldētavā var uzglabāt līdz trīs mēnešiem, lielākos – līdz sešiem.
Sautēta jēra gaļa ar baklažāniem
Jēra gaļas un fetas salāti
Interesanti un sātīgi salāti laiskām svētdienas vakariņām svaigā gaisā.
Jēra stilba cepetis
Jēra krūtiņas cepetis
Plovs ar jēra gaļu
Plovs ar jēra gaļu derēs gardai maltītei gan ikdienā, gan ciemiņus gaidot.
Sautēta jēra gaļa ar garšvielām
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit