Foto: Shutterstock
Labas kvalitātes maltā gaļa var būt ātri pagatavojamas un sātīgas maltītes pamats. Vispopulārākās sastāvdaļas maltajā gaļā parasti ir cūkgaļas un liellopu gaļas kombinācija, kas rezultātu padara saturīgu un sulīgu. Ieteicams gaļas gabalus tirdzniecības vietās izvēlēties pašiem un palūgt, lai tos samaļ. Šādu iespēju var izmantot gan tirgos, gan lielveikalos.

Liellopa gaļa lieliski noderēs burgeru gatavošanai un pastas ēdienos, kur nepieciešamā liesāka gaļa. Savukārt cūkgaļas pievienošana malumam dod augstāku tauku procentu un sulīgāku gala rezultātu.

Tikpat dažāda izmantošanā ir arī putnu maltā gaļa - to var gatavot ar rīsiem, baltajām pupiņām, pievienojot dārzeņus un garšaugus. Savukārt no maltas jēra gaļas tiek gatavoti daudzi austrumu ēdieni, tos papildinot ar aromātiskām garšvielām un kuskusu vai rīsiem. Atrodi savu recepti un nebaidies eksperimentēt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!