Liellopa gaļa lieliski noderēs burgeru gatavošanai un pastas ēdienos, kur nepieciešamā liesāka gaļa. Savukārt cūkgaļas pievienošana malumam dod augstāku tauku procentu un sulīgāku gala rezultātu.
Tikpat dažāda izmantošanā ir arī putnu maltā gaļa - to var gatavot ar rīsiem, baltajām pupiņām, pievienojot dārzeņus un garšaugus. Savukārt no maltas jēra gaļas tiek gatavoti daudzi austrumu ēdieni, tos papildinot ar aromātiskām garšvielām un kuskusu vai rīsiem. Atrodi savu recepti un nebaidies eksperimentēt!
Pildīti kabači ar gaļu
Boloņas mērce
Gardās gaļas bumbiņas zviedru gaumē - ātri un sātīgi
Grilētas kotletes
Krievu virtuves klasika - pelmeņi
Baklažāni pildīti ar gaļu un šampinjoniem
Tomātu zupa ar frikadelēm un pupiņām
Rīsu un maltās gaļas sacepums cepeškrāsnī
Maltās gaļas klaipiņi
Frikadeles kāpostlapu mundierī
Ar malto gaļu un rīsiem pildīta paprika
Makaroni ar malto gaļu un dārzeņiem
Apetīti rosinošais liellopa gaļas burgers
Piparu, kabaču un maltās gaļas sautējums 'It kā pildīti pipari'
Tagliatelle ar malto gaļu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit