Liellopa gaļa lieliski noderēs burgeru gatavošanai un pastas ēdienos, kur nepieciešamā liesāka gaļa. Savukārt cūkgaļas pievienošana malumam dod augstāku tauku procentu un sulīgāku gala rezultātu.
Tikpat dažāda izmantošanā ir arī putnu maltā gaļa - to var gatavot ar rīsiem, baltajām pupiņām, pievienojot dārzeņus un garšaugus. Savukārt no maltas jēra gaļas tiek gatavoti daudzi austrumu ēdieni, tos papildinot ar aromātiskām garšvielām un kuskusu vai rīsiem. Atrodi savu recepti un nebaidies eksperimentēt!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit