PantherMedia/Scanpix
Foto: PantherMedia/Scanpix
Maigas dārzeņu biezzupas, ja vien to pagatavošanai netiks izmantoti trekni piena produkti, būs lielisks palīgs cīņā ar liekajiem kilogramiem. Turklāt tās ir sātīgas un ļoti vienkārši pagatavojamas, tādēļ iegūst arvien lielāku popularitāti arī latviešu virtuvē.

Lai biezzupas garšu padarītu interesantāku, vari to papildināt ar grauzdētām sēkliņām, sasmalcinātiem zaļumiem, grauzdiņiem, pesto un citām piedevām.

Labākais ir tas, ka gatavojot biezzupu nav strikti jāpieturas pie norādītajiem produktiem un to daudzumiem, tādēļ vari ļaut vaļu improvizācijai, par iedvesmu izmantojot kādu no mūsu apkopotajām receptēm!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!