Lai biezzupas garšu padarītu interesantāku, vari to papildināt ar grauzdētām sēkliņām, sasmalcinātiem zaļumiem, grauzdiņiem, pesto un citām piedevām.
Labākais ir tas, ka gatavojot biezzupu nav strikti jāpieturas pie norādītajiem produktiem un to daudzumiem, tādēļ vari ļaut vaļu improvizācijai, par iedvesmu izmantojot kādu no mūsu apkopotajām receptēm!
Zaļo zirnīšu krēmzupa ar piparmētrām
Burkānu biezeņzupa ar kausēto sieru
Biešu biezeņzupa ar zilo sieru
Garšaugu kartupeļu zupa ar bekonu
Ķirbju biezeņzupa ar pētersīļiem un baltmaizes grauzdiņiem
Siera zupa ar baravikām
Tomātu biezzupa ar pupiņām
Viltotā brokoļu siera zupa
Kartupeļu zupa 'ķieģelīša' podiņā
Vienkārši pagatavojama tomātu biezzupa ar vistu meksikāņu gaumē
Ātrā siera zupa
Ātrā siera zupa - 30 minūtes un gatavs!
Sildošā burkānu biezeņzupa ar ingveru
Ziedkāpostu biezzupa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit