Jāievēro, ka pareizai burkānu uzglabāšanai telpas temperatūrai jābūt tuvu nullei. Vari tos glabāt pagrabā, vienā kārtā saliekot nelielās kastītēs un pārberot ar sausām smiltīm. Ja pagraba nav, tad burkānus vari notīrīt un ar virtuves kombaina palīdzību sagatavot dažādā veidā - gan sarīvējot skaidiņās, gan sagriežot ripiņās. Sagataves safasē aiztaisāmos celofāna maisiņos un uzglabā saldētavā. Tad tu visu ziemu varēsi tos izmantot dažnedažādu gardu un veselīgu ēdienu pagatavošanai.
Tomātu - burkānu zupa
Rudenīga un kārdinoša - burkānu un šokolādes kūka
Ceptu burkānu krēmzupa
Burkānu un mandarīnu salāti ar saulespuķu sēklām
Burkānu un zaļo zirnīšu sautējums
Burkānu 'nageti' ar šampinjonu mērci
Sildošā burkānu biezeņzupa ar ingveru
Burkānu sautējums ar žāvētām plūmēm
Burkānu un seleriju biezenis
Sāļie sklandu rauši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit