Šīs receptes pierāda, ka populārākie Latvijas restorānu šefpavāri nevar sūdzēties par izdomas trūkumu. Uzzini, kādus neparastus ēdienus viņi sarūpējuši 2. Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saieta otrajai kārtai, kura veltīta griķu medus un "Lielvārdes" alus savienībai.
Projekts sadarbībā ar:
Griķu medū karamelizētas griķu nūdeles ar kazas siera saldējumu un tumšā alus mērci
Kūpināts zutis alus un griķu medus glazūrā ar rukolas - ābolu salātiem, marinētām bietēm, grilētiem persikiem un mārrutku mērci
Sīgas fileja ar griķu medus - alus Sabajonas mērci un alus mīklas čipsiem
Kārdinoša recepte no restorāna "Bar&Grill restaurant 36. line" atraktīvā šefpavāra Laura Aleksejeva. Un, starp citu, ar medus - alus Sabajonas mērci var lieliski papildināt arī citus zivju ēdienus.
Cūkgaļas fileja ingvera, medus un alus marinādē ar vārītām cūku pupām un ceptām gailenēm
Citrusaugļu muss šokolādes tūtiņās ar alus mērci un griķu medū karamelizētiem citrusaugļiem
Griķu medus un alus mērce ar tīģergarnelēm, vistas fileju un tomātu putām
Vistas konfita timable ar griķu medu, pasniegts ar alus mīklā panētu sparģeli un medus - sinepju mērci
Medus šūna alū ar marinētiem gurķiem, meloņu - bazilika sorbertu un iesala saldējumu
Gurķu jogurta sorbets ar medū marinētiem gurķiem, alus zefīriem, bišu maizes drumstalām, gurķu pelniem, griķu medus sūkļkūku, medus kaviāru, bezē, tapioku un vaniļas eļļu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit