Kopš padomju laikiem mēs esam ieraduši visus pastas veidus mīļi dēvēt par "makaroniem", bet tos tomēr būtu pareizāk saukt par pastu, jo ar vārdu "macaroni" tiek apzīmēti tikai viena veida "makaroni" – radziņa formā.
Laika gaitā ir izveidojušās katram ēdienam piemērotas formas un izmēra pastas. Gan to nosaukumi, gan arī pastu piedevas bieži vien ir īsteni itāliskas: tomāti, baziliks, siers, ķiploki, paprika vai čilī pipari, bet šis demokrātiskais produkts pieļauj nebeidzamas improvizācijas iespējas. Piedāvājam pāris idejas ierosmei.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit