Kāpostu tīteņi ir lielisks ēdiens darbdienām. Nedēļas sākumā, pieaicinot talkā ģimeni, pagatavo lielo katlu un vismaz pāris dienas varēsi aizmirst par vakariņu gatavošanu. Turklāt, jo vairāk tos sildīsi, jo tīteņi būs gardāki. Krējums, ķiploks un sasmalcināti zaļumi šo vecmāmiņu šedevru padarīs vēl garšīgāku.
Golubci jeb kāpostu tīteņi ukraiņu gaumē
Kulinārijas šova "Ēdam mājās" vadītājas Jūlijas Visockas recepte - golubci jeb ukraiņu tradicionālie kāpostu tīteņi ar liellopa gaļu un griķiem.
Nedaudz citādāki kāpostu tīteņi ar pikantu tomātu mērci
Kurš gan nezina kāpostu tīteņus? Sainīšus, kas veidoti no vārītu kāpostu lapām, kurās ietīts maltās gaļas un rīsu maisījums? Un tas viss - sautēts burkānu, krējuma un tomātu pastas mērcītē... Šai reizei - nedaudz citādāka tīteņu recepte, kurā parasto galviņkāpostu vietā izmantoti koši zaļie Savojas kāposti, bet pildījumam eksotiskākas garšas notis piešķir kumīns, koriandrs un kanēlis, kā arī čili.
Kāpostu tīteņi ar rīsiem un sēnēm
Garšīgie kāpostu tīteņi ar rīsiem un zeltainām sēnēm.
Kāpostu tīteņi ar burkāniem
Sātīgai maltītei - gardie kāpostu tīteņi ar burkāniem.
'Slinkie' kāpostu tīteņi tomātu mērcē
"Slinkie" tīteņi jeb kotletes no tīteņu sastāvdaļām. Sulīgi un bezgala gardi - lieliska ideja sātīgām vakariņām,