Itāļu virtuves meistarklase jeb kā pagatavot risoto: Sešas receptes ātrām vakariņām
Tasty
Droši var apgalvot, ka risoto ir ēdiens, kurš iemācīs mīlēt rīsus pat kaismīgākajiem kartupeļu ēdājiem. Tas ir demokrātisks un pieļauj teju nebeidzamas improvizācijas iespējas. Ja nav vīna- izmanto tikai buljonu, nebūs grēks, ja arī speciālos risoto rīsus aizstāsi ar tiem, kas ir tavos krājumos, kaut īsteni gardēži apgalvo, ka tikai arborio rīsi nodrošina risoto raksturīgo krēmīgi kraukšķīgo struktūru. Lēmumu par risoto gatavību izlemj katrs pavārs pēc saviem ieskatiem: oficiāli rīsiem jābūt vēl drusku stingriem, bet galvenais, lai ēdiens nav sauss, bet gan valgs un plūstošs. Bet tagad gan labāk no runām ķeries pie darbiem un pagatavo kādu no mūsu piedāvātajām receptēm. Tev noteikti izdosies!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit