10 zeltaini kraukšķīgas un gardas kartupeļu sacepumu receptes
Tasty
Ja no vakardienas maltītes pāri palikuši vārīti kartupeļi vai kartupeļu biezputra, ir īstais brīdis gatavot sacepumu. Ieskatoties ledusskapī, saldētavā, pieliekamajā vai pagrabā, noteikti atradīsi arī pārējās sacepuma sastāvdaļas. Šī demokrātiskā ēdiena improvizācijas iespējas ir teju bezgalīgas, tādēļ atliek vien uzsiet priekšautu un ķerties pie darba.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit