Cepam, sālām, vārām lasi: 11 receptes svētku mielastam
Tasty
Izvēloties gatavot kādu no mūsu piedāvātajām gardajām laša receptēm, paturi prātā Mārtiņa Rītiņa leģendāro teicienu: "Nekas, pilnīgi nekas nevar būt sliktāks par pārceptu lasi!" Tas tiesa, jo lasis ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojams, bet "nemoki" to uz pannas pārāk ilgi, citādi tas zaudēs sulīgumu, un nepārcenties ar garšvielām, lai nenomāktu šīs cēlās zivs maigo, delikāto garšu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit