Medus kūkas mūsu valstī ir nopērkamas teju uz katra stūra: tās atradīsi gan lielpilsētu lepnākajās kūkotavās, gan necilās tirgus būdiņās, turklāt recepšu ir teju tikpat daudz, cik pašu kūku, jo katrai Latvijas saimniecei pūrā ir sava iecienītākā un, viņasprāt, garšīgākā.
Ja vienā mājā kūku gatavo ar skābā krējuma pildījumu un cep neskaitāmas biskvīta kārtiņas, citā pāris biezas biskvīta ripas dāsni pārsmērē ar iebiezinātā piena krēmu. Bet, kamdēļ lauzt šķēpus, strīdoties par garšu un gaumi? Mūsu recepšu kolekcijas raibais medus kūku klāsts pierāda, ka tieši dažādība dzīvei piešķir īsto garšu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit