ēdieni
Foto: Shutterstock

Mūsu nacionālā virtuve var lepoties ar ēdieniem, kuri pasaules izsmalcinātākajiem gardēžiem liek mērot ceļu uz Latviju. Mēs tos varam baudīt vai katru dienu, bet 18.novembra svētku maltīte ir īpaši piemērots brīdis, lai tradicionālos Latvijas virtuves ēdienus papildinātu ar ikdienā mazāk ierastiem produktiem un jaunām garšām.

Uzkodas

Tradicionālas un latviskas svētku galda uzkodas ir ziemas krājumiem sarūpētie dārza un meža labumi: marinētas sēnes, tomāti želejā, sālīti gurķīši, skābēti kāposti. Vari tos pasniegt gan tāpat, gan izmantot salātu pagatavošanai vai uzkodu un citu ēdienu dekorēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!