tasty - 960
Foto: Shutterstock
Biezpienu var uzskatīt par vienu no latviskākajiem produktiem. Tie, kam nācies ceļojot vai kādu citu iemeslu pēc ilgāku laiku atrasties ārpus dzimtenes robežām, noteikti var apliecināt, ka mūsu biezpiena analogu citās zemēs ir praktiski neispējami atrast. Biezpieniņu mēs mīlam visos iespējamos veidos: gan ar siļķi un kūpošu kartupeli, gan ar sīki sagrieztiem lociņiem uz rupjmaizes, gan pankūkās, gan, protams, saldos un sāļos sacepumos. Šoreiz piedāvājam septiņas saldu biezpiena sacepumu receptes, kuras vari uzlabot ar jebkādām krājumos esošām svaigām, saldētām, žāvētām vai konservētām ogām. Sacepumi ir ātri pagatavojami, sātīgi un gardi - tieši tādi, lai garšotu pat tiem, kas ikdienā ar biezpienu ir uz "jūs".

Biezpiena - mannas sacepums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!