J.Roze
Foto: J.Roze
Nu, ko lai saka? Burgeri ir un paliek burgeri, un nav svarīgi, kur tos gatavo - Āfrikā vai Amerikā. Galvenais priekšnosacījums, lai burgeri izdotos patiešām garšīgi, ir kvalitatīvas un svaigas sastāvdaļas: svaigas maizītes, kuras pirms burgera kopā likšanas noteikti ieteicams uzsildīt krasnī, sulīgi tomāti, pašmarinēti gurķīši, kvalitatīva majonēze vai cita tevis iecienīta mērce, un, protams, gaļa - šī ir tā reize, kad tiešām ir vērts iegādāties pašu labāko, jo tas atmaksāsies izcilā garšā. Ja gaļa ir produkts, kurš kādu iemeslu dēļ nav atrodams tavā ēdienkartē, nebēdā - arī veģetāro burgeru pildījumu variācijas iespējas ir bezgala plašas. Izmēģini kādu no mūsu piedāvātajām, gardajām un sulīgajām receptēm jau šovakar!

Sulīgi cūkgaļas burgeri ar timiānu un karamelizētu ābolu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!