Konservēta kukurūza - zeltaina un garda. Vienkāršas receptes darbdienu vakariņām
Tasty
Kukurūzu var uzskatīt par īsteni amerikānisku produktu, bet šo gadu laikā tā ir iedzīvojusies arī mūsu virtuvēs. Tas tāpēc, ka šim tai ir bezgala plašas pielietošanas iespējas. Kukurūzu konservējot, to var ilgstoši uzglabāt, turklāt produkts ir gatavs tūlītējai lietošanai, tādēļ nenovērtējami atvieglo ikdienas maltīšu gatavošanas procesu. Konservētā kukurūza var būt gan sālīta, gan saldināta, bet veselīga uztura zinātāji labāk iesaka izvēlēties kukurūzu bez pievienotām piedevām, lai tā būtu pēc iespējas dabīgāka. Ja domāji, ka konservēta kukurūza noder tikai "Krabju salātiem" - tas jau ir noiets etaps. Kukurūzu vari izmantot gan zupu, gan sautējumu, gan salātu pagatavošanai, gan kā piedevu pamatēdieniem. Izmēģini kādu no mūsu sarūpētajām receptēm - tās tiešām ir pārsteidzoši ātri pagatavojamas un garšīgas!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit