Tu taču piekritīsi, ka ribiņas ir ēdiens, kuru baudot esam vistuvāk mūsu pirmatnējai būtībai. Iekožoties gaļas gabalā un mēģinot ar zobiem no kauliņa noskrubināt sulīgo mīkstumu, ir viegli iedomāties, ka līdzīgi rīkojās mūsu alās mītošie senči. Mūsdienās, protams, ribiņas pirms grilēšanas vai cepšanas vari uzlabot ar dažādām garšvielām un piedevām, bet galvenais likums paliek nemainīgs - gatavojot šo ēdienu, tā gala iznākumu nosaka galvenokārt gaļas kvalitāte. Tālākais jau ir tehnikas un gaumes jautājums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit