ribas
Foto: Shutterstock
Tu taču piekritīsi, ka ribiņas ir ēdiens, kuru baudot esam vistuvāk mūsu pirmatnējai būtībai. Iekožoties gaļas gabalā un mēģinot ar zobiem no kauliņa noskrubināt sulīgo mīkstumu, ir viegli iedomāties, ka līdzīgi rīkojās mūsu alās mītošie senči. Mūsdienās, protams, ribiņas pirms grilēšanas vai cepšanas vari uzlabot ar dažādām garšvielām un piedevām, bet galvenais likums paliek nemainīgs - gatavojot šo ēdienu, tā gala iznākumu nosaka galvenokārt gaļas kvalitāte. Tālākais jau ir tehnikas un gaumes jautājums.

Ribiņas terijaki marinādē ar sezama sēklām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!