Bum-bum-bumbieri! Kūka, kompots, ievārījums un vēl seši sulīgi deserti
Tasty
Bumbieri ar tikai sev vien raksturīgo sulīgi sviestaino mīkstumu ir vieni no ziemas sezonas augļu favorītiem. Iekožoties saldajā auglī, tas patīkami nokraukšķ, solot īstu garšu baudījumu. Starp citu, sarkanvīnā vārīti bumbieri ir deserts, kas daudzviet pasaulē asociējas ar izteiktu Ziemassvētku garšu. Un, ja vēl tas tiek papildināts ar vaniļas saldējumu vai putukrējumu un pilnai laimei pārkaisīts ar piparkūku garšvielām, atteikties ir neiespējami! Turklāt šos augļus var ne tikai konservēt, no bumbieriem iespējams pagatavot izcili gardas plātsmaizes, tartes, kūkas un citus desertus. P.S. Atceries, ka bumbiera maigo garšu lieliski akcentē aromātiskais timiāns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit