Dārzeņu koservēšanas tradīcija Korejā ir kļuvusi tik populāra, ka jēdziens "kimči" mūsdienās vairāk tiek attiecināts tieši uz fermentētiem nevis svaigiem dārzeņiem.
Kaut konservēšanai korejieši ir iemanījušies izmantot praktiski visus valstī augošos dārzeņus, tomēr visbiežāk tiek pielietoti kāposti, burkāni, rāceņi un gurķi. Kimči pagatavošanai tiek izmantotas gan mums labi zināmas garšvielas, piemēram, ķiploki, sīpoli, ingvers, sāls un pipari, gan eksotiskākas - zivju un austeru mērce. Melnie pipari marinādē bieži vien tiek aizstāti ar čili pipariem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit