kūka
Foto: Shutterstock
Balts kā pirmais sniegs, trausls un kraukšķīgs kā pirmais plānais ledus, tieši tāds ir bezē - kārums, kurš tik ļoti piestāv ziemai. No bezē vari pagatavot ne tikai gaisīgus cepumus, tas noderēs arī kūku un mafinu izskaistināšanai, jo viegli karamelizējušās bezē putas izskatās neatvairāmi kārdinošas.

Noderīgi padomi

Olas baltumu ir vieglāk sakult, ja tas ir svaigs un atdzesēts. Vecas olas kļūst ūdeņainas, tādēļ tās sakult ir grūti. Lai uzlabotu procesu, vari pievienot sāls šķipsniņu, citronskābes vai etiķa pilienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!