Kāposti - sutināti un štovēti, tradicionāla piedeva svētku cepetim. Piecas receptes
Tasty
Cepeša smarža, mijoties ar štovētu kāpostu saldskābo aromātu, ziņo, ka jau pavisam drīz būs laiks sēsties pie svinību galda. Kāposti jau izsenis ir latvieša vēderam saprotams un tīkams paēdiens, tādēļ nebūs melots sakot, ka katram no mums ir sava štovētu kāpostu recepte. "Īstā" garša visbiežāk ir tā, kas atsauc atmiņā ģimeniskos vakarus vecāku vai vecmāmiņas mājās. Tā kā kāpostu gatavošana ir samērā laikietilpīgs pasākums, ikdienā, protams, var izlīdzēties ar vekalos nopērkamajiem "spainīšu" kāpostiem, bet svētkos gan ne. Tad labāk uzsien skaistāko priekšautu un dodies virtuvē, lai radītu garšas un smaržas, kas pārtaps skaistās atmiņās un tiks nodotas mantojumā nākamajām paaudzēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit