Pildīts lavašs - uzkoda, kas ir ģeniāla savā vienkāršībā. Tā izskatās kārdinoša un ir zibenīgi pagatavojama. Pat ja ciemiņi jau teju klauvē pie durvīm, tu pāris minūšu laikā vari uzklāt galdu, kas viņiem pārsteigumā liks noelsties. Pildījumu vari veidot, ļaujoties savai fantāzijai un variējot krājumos pieejamos produktus. Pat tad, ja šķiet, ka ledusskapī nekā nav, ir iespējams atrast radošu risinājumu: biezpiens ar zaļumiem, ievārījums ar zemesriekstu sviestu, krējums ar lociņiem - tas viss noderēs lavaša pildījumam. Protams, vari izmantot arī dažādu veidu sieru, gaļu, desas, tunci, garneles, lasi, konservētus un svaigus dārzeņus, arī kādu salātlapu un zaļumus. Ja negribas sāļo lavašu, var gatavot saldo, pildītu ar krēmsieru, džemu,biezpienu, ievārījumu un citām sastāvdaļām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit