Plūmju - ingvera čatnijs
Plūmju - ingvera čatnijs pikantai piedevai jebkurā sezonā.
Aprikožu čili mērce
Plūmes, aprikozes, nektarīni un persiki – tie ir gardie, saldie saules augļi. Mūsdienās neviens no tiem vairs netiek uzskatīts par eksotisku, tomēr no tiem var pagatavot ko neierastu mūsu garšas kārpiņām, piemēram, čili mērci vai grilētu uzkodu. Aikāgaršo šefpavārs piedāvā izmēģināt oriģinālas vasarīgas receptes, kas neatstās vienaldzīgu nevienu.
Jogurta mērce
Jogurta mērce ar ķiplokiem un gurķiem.
'Mole'- pikanta tumšās šokolādes mērce meksikāņu gaumē
'Mole' ir Meksikas virtuvei raksturīga tumšās šokolādes mērce ar dziļu, izteiksmīgu un piesātinātu garšu, kuru vēl vairāk paspilgtina garšvielas. Šī mērce ir lielisks papildinājums gaļas, it īpaši liellopa gaļas, ēdieniem.
Austrumu mērce no pipariem un tomātiem
Austrumu mērce no pipariem un tomātiem - gardam aizdaram.
Apelsīnu mērce
Apelsīnu mērce ar koriandru, ingveru un apelsīnu liķieri. Lieliski garšos gan pie cepeša un sieriem, gan pie krēmveida desertiem.
Zilā siera - saldā krējuma mērce
Zilā siera mērce - garšos gan ar tikko vārītiem makaroniem, gan ar cepeti, vistu spārniņiem vai svaigiem dārzeņiem.
Bumbieru ievārījums ar ingveru
Bumbieru ievārījums ar ingveru - gardums ziemas krājumiem.