Gaļas kūpinājumi ir mūsu virtuvei tradicionāls un latvieša sirdij tuvs produkts. Īstai, mājās vai nelielos ģimenes uzņēmumos kūpinātai gaļai piemīt izcils, ne ar ko nesajaucams aromāts un brīnišķīga garša, ko nodrošina no senčiem mantotas, gadsimtiem ilgi izkoptas kūpināšanas prasmes. Tādēļ, lai Eiropas Savienības ierēdņi teic ko teikdami, diezin vai kāds labprātīgi atteiksies no sulīgas kūpinātas vistiņas baudīšanas. Kūpinājuma aromāts piestāv daudziem ēdieniem, padarot tos vēl gardākus un smeķīgākus - sautējums, zupa vai salāti tikai iegūs, ja pievienosi tiem kūpinātu vistu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit