Ar valriekstiem pildīta karpa
Daudzās ģimenēs tradicionālais Ziemassvētku vai Vecgada vakara ēdiens ir cepta karpa. Šim gadam iesakām izmēģināt ar valriekstiem un olām pildītu karpu.
Lasis ar kraukšķīgu garoziņu
Cepeškrāsnī pagatavots lasis ar kraukšķīgu garoziņu no kārtainās mīklas.
Cepts lasis ar pētersīļu pesto
Šodien vakariņām, rīt - uzkodām! Plānojot ēdienreizes, pagatavo vienai maltītei nedaudz vairāk ēdiena, atlikumu izmanto citā receptē. Piemēram, sekojot šai receptei, pagatavosi sātīgas vakariņas četrām personām, bet, ja nevarēsiet pievārēt visu, atlikušo lasi var sacept kārtainās mīklas pīrādziņos!
Jūras karūsa ar kuskusa pildījumu
Ātra, garšīga un interesanta ideja vakariņām - cepeškrāsnī cepta jūras karūsa ar kuskusa pildījumu.
Forele ar apelsīniem un dzērvenēm
Īpašus viesus uzņemot - forele ar apelsīniem un dzērvenēm.
Karpa poļu gaumē - ar alu, vīnu un piparkūkām
Poļiem karpa ir īsts Ziemassvētku un Jaunā gada cienasta ēdiens. Tradicionāli svētkos galā tiek celti 12 ēdieni, turklāt neviens no tiem nav gaļa - tā nu ir pieņemts! Pamatēdienā teju obligāta ir īpaši pagatavota karpa, jo šo zivi uzskata par ģimenes laimes un labklājības simbolu!
Dorada ar ceptām zaļajām pākšu pupiņām
Gardai un veselīgai svētku maltītei - dorada ar ceptām zaļajām pākšu pupiņām.
Grilēts jūras asaris ar grieķu mērci
Brīnišķīgs veids, kā pagatavot svaigu jūras asari. Mērce ēdienam piedos īpašu dienvidniecisku raksturu.
Pildīta karpa ar fetas sieru
Pildīta karpa ar fetas sieru - īpašām vakariņām.
Cepta pildīta līdaka
Līdaka, kas pildīta ar zivs gaļu un baltmaizi garšos visai ģimenei un lieliski bagātinās jūsu svētku galdu.