Putenis - uzputenis. Sešas gaisīgas receptes ar bērnības saldo garšu
Tasty
Dienās, kad kārojas ko saldu un ātri pagatavojamu, uzputenis ir īstā izvēle. Nav svarīgi, vai to gatavosi izmantojot mannu, olu baltumus vai putotu saldo krējumu, rezultāts būs vienlīdz maigs, gards un bezgala gaisīgs - gluži kā pirmā sniega kupenas. Un kas par to, ka jaunā ogu raža ienāksies tikai teju pēc pusgada - uzputeņa pagatavošanai noderēs gan pērnais ievārījums, gan saldētavas ogu krājumi, gan vekalā nopērkamie eksotiskie augļi. Nosvini jaunas nedēļas un jauna gada sākumu, atsaucot atmiņā bērnības saldo garšu, un pagatavo kādu no mūsu piedāvātajām sešām uzputeņa receptēm jau šovakar.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit