Ar riekstiem un rozīnēm pildīti āboli folijā
Ar riekstiem un rozīnēm pildīti āboli folijā, pasniedzami ar atsvaidzinošu jogurta mērcīti.
Cepti āboli ar vaniļas mērci
Cepeškrāsnī gatavoti gardi āboli ar vaniļas mērci.
Cepti āboli ar krējumu
Cepti āboli ar krējumu - un saldais ēdiens top ātri gatavs.
Krāsnī cepti āboli ar mandelēm, rozīnēm un saldējumu
Krāsnī cepti āboli īpaši gardi ar vaniļas saldējumu.
Āboli kārtainajā mīklā
Skaisti pasniedzami āboli kārtainajā mīklas groziņā.
Pildīti āboli ar cepumiem
Pildītus ābolus ar cepumiem var pasniegt gan siltā, gan aukstā veidā ar pienu, vaniļas vai dzērveņu mērci (ļoti saldiem āboliem), puskusušu plombīra saldējumu, putukrējumu utt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit