cepti āboli
Foto: Shutterstock
Krāsnī cepti āboli ir deserts, kas neprasa nekādus komentārus, jo tā garša visiem ir pazīstama jau kopš bērnības. Lieliskākais ir tas, ka šo saldo ēdienu ir praktiski neiespējami sabojāt, tādēļ ceptus ābolus var pagatavot pat bērni. Vienīgais nosacījums - izvēlies vienas šķirnes un aptuveni vienāda lieluma ābolus, bet pildījuma sastāvs un piedevas ir gaumes jautājums. Vieni balsos par saldējumu, citi nepaslinkos un pagatavos vaniļas mērci, vēl kāds, atceroties vecmāmiņas recepti, gardu muti notiesās cepto ābolu ar skābu krējumu, kas sajaukts ar cukuru un kanēli. Un vēl karoti aplaizīs, jo tas taču ir tik garšīgi!

Ar riekstiem un rozīnēm pildīti āboli folijā

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!