Ziemas klasika – krāsnī cepti āboli: seši kārdinoši varianti dažādām gaumēm
Tasty
Krāsnī cepti āboli ir deserts, kas neprasa nekādus komentārus, jo tā garša visiem ir pazīstama jau kopš bērnības. Lieliskākais ir tas, ka šo saldo ēdienu ir praktiski neiespējami sabojāt, tādēļ ceptus ābolus var pagatavot pat bērni. Vienīgais nosacījums - izvēlies vienas šķirnes un aptuveni vienāda lieluma ābolus, bet pildījuma sastāvs un piedevas ir gaumes jautājums. Vieni balsos par saldējumu, citi nepaslinkos un pagatavos vaniļas mērci, vēl kāds, atceroties vecmāmiņas recepti, gardu muti notiesās cepto ābolu ar skābu krējumu, kas sajaukts ar cukuru un kanēli. Un vēl karoti aplaizīs, jo tas taču ir tik garšīgi!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit