Foto: Shutterstock
Garie ziemas vakari ir laiks, ko daudzi īsina ar filmām, grāmatām vai aizraujošām galda spēlēm. Šādu nodarbju neatņemama sastāvdaļa ir ātrās uzkodas. Protams, var izlīdzēties ar veikalā pirktu popkornu vai siera cepumiem, bet viena no gardākajām, lētākajām un vienkāršākajām uzkodām, ko vari ātri pagatavot mājās, ir maizes grauzdiņi. Lasot tālāk uzzināsi, kā tos pagatavot veselīgāk, kādās mērces un piedevas piestāv grauzdiņiem un kā tos gatavo Itālijā.

Ķiploku grauzdiņi

Ķiploku grauzdiņus vari pagatavot ne vien no "ķieģelīša" vai rupjmaizes, kā tas ierasts, bet arī no citām maizēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!