Ja rozmarīnu audzē mājās – garšaugu podiņā uz palodzes, atceries, ka tā lapas jāievāc pirms auga ziedēšanas, citādi to garša kļūs rūgtena.
Sulīgi piparots liellopa steiks ar ķiploku-rozmarīna kartupelīšiem
Zivs rullītis ar krāsnī ceptiem rozmarīna kartupeļiem
Boloņas mērce
Sacepums ar rozmarīnu
Fokača - itāliešu maize
Izcila ceptu rozmarīna kartupeļu recepte
Vienkāršais gaļas-kartupeļu sacepums ar rozmarīnu pannā
Sviesta kēkss ar rozmarīnu
Liellopa steiks ar rozmarīnu un grilētiem dārzeņiem
Pupiņu zupa ar bekonu, tomātiem un rozmarīnu
Sīpolu pica ar fetas sieru un rozmarīnu
Sarkano kāpostu sautējums ar čili un rozmarīnu
Glazētas ribiņas ar medu un garšaugiem
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit