Košas krāsas, piesātinātas garšas un vienkāršība: 20 receptes no saulainās Itālijas
Tasty
Kaut gan itāļus mēdz dēvēt par makaronu ēdājiem, un šim apzīmējumam daļēji gribas piekrist – šinī valstī pasta tiešām ir lielā cieņā, tomēr taisnības labad jāpiebilst, ka itāļu kulinārais mantojums ir viens no garšīgākajiem un daudzveidīgākajiem Eiropā, un varbūt pat visā pasaulē. Pica, lazanja, pesto, ravioli, tiramisu, Boloņas mērce, risoto, 'panna cotta' – tā ir tikai aisberga redzamā daļa, jo katram Itālijas reģionam ir savi tradicionālie ēdieni, kas var būt ļoti atšķirīgi, bet vienmēr – ļoti garšīgi un, kā likums, samērā vienkārši pagatavojami. Ja vēlies iedzīvināt Itālijai raksturīgās garšas un aromātus arī savā virtuvē, pagatavo kādu no mūsu piedāvātajiem 20 itāļu tradicionālajiem ēdieniem,
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit